Založ si blog

(Nekorektné táraninky). Boh je cigareta. . .

…a cigareta je boh (silno veriaci ľudia rovnako ako silní fajčiari utekajú za spásou, pochopením, kde nájdu oporu vo vypätých situáciách. Pomáha to, veľmi, len ani jedna skupina si neuvedomuje, že jediné, čo im pomohlo, je ich myseľ a sila sugescie)..

…našli Vám krv v moči, ste zúfalí? Hlavu hore, mohli ste dopadnúť horšie, mohli Vám nájsť moč v krvi..

…Slovensko skončilo podľa agentúr medzi vrchnými štátmi v miere nezamestnanosti v EÚ! Môžu sa nám smiať, ukazovať na nás, ale nikto nechápe, že u nás niet práce preto, lebo sme už všetku prácu urobili!!! Zvlášť východ Slovenska je na míle ďaleko od zvyšku Európy! My Slováci sme boli vždy šikovní..

…pápež to vzdal..zápasník číslo 1. v grécko-rímsko-katolíckom štýle..

…drsné pokračovanie seriálu z detstva o Majke z Gurunu, rodáčke Dr. Fica, má podtitul: Spadla z oblakov – A bola na mraky..

…90% amerických filmov končí handicapom (vraj happyend), kde vrahom rozsudok na doživotie skrátia na polovicu a neskôr ich zastrelia obesením..

…nemáte radi menšiny, hádžete ľudí z nich do jedného vreca?! Ľudia, zobuďte sa!!! Tých vriec, kde ich môžeme hádzať, predsa máme viac..

…končím skôr, než sa začnem prezentovať humorom pre chudobných, čo som snáď Pišta Skrúcaný?

P.S.: Hugo, čaves, maj sa..ľudia od Baráku sa o Tvoju Zem postarajú…

Vazal Rothschildovcov a USA Kiska s rétorikou spasiteľa

23.06.2014

Andrej Kiska prešiel inauguráciou, potvrdené. Potvrdil sa aj smer, akým sa jeho politika bude uberať a svojim pro-americkým postojom presviedča pár percent svojich voličov o ich slabej informovanosti pred voľbami. Kampaň Antifico (bez ohľadu na uzurpovanie moci premiéra a jeho šedých eminencií, teda slovenskej oligarchie) a cielená propaganda neslávne známych médií zabrala, [...]

Mimozemšťania, stvoritelia naši. Erich von Däniken navštívil Istropolis

15.05.2014

…bratislavský Dom odborov Istropolis v utorok poctil svojou návštevou svetoznámy švajčiarsky spisovateľ, amatérsky archeológ, cestovateľ, bádateľ, záhadológ, ale predovšetkým kontroverzná osobnosť tak pre vedeckú, ako aj laickú verejnosť, Erich von Däniken. Dvojhodinová prednáška opäť priniesla mnoho otázok, na ktoré sa našim generáciám zrejme nepodarí [...]

Gratulujem prozápadným médiám, mediálna masáž po Kotlebovi pomohla aj Kiskovi

30.03.2014

…opäť sa preukázala absolútna moc médií, ktoré sú od minulého storočia najsilnejšou zbraňou, takmer až s charakterom zbraní hromadného ničenia. Permanentná indoktrinácia až tzv. brainwashing (čiže vymývanie mozgov) od médií typu SME, Tv Markíza, či týždenník .týždeň, opäť napomáhali k „slobodnej“ voľbe prezidenta, ktorý mal byť menšie zlo, resp. [...]

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 94716x
Priemerná čítanosť článkov: 3947x

Autor blogu

Kategórie